Hotel Spa LASKOWO galeria

Menu I

Menu weselne 190zł/os

Tradycyjne powitanie chlebem i solą.
Toast lampką wina musującego.

Przystawka:

  • pstrąg wędzony podany na pumperniklu,

Zupa:

  • consomme z świeżych pomidorów z ravioli z mozzarellą,

Główne danie:

  • pierś z kaczki z musem jabłkowo-żurawinowym, maślanymi kopytkami i pieczonymi burakami,

Deser:

  • torcik szpinakowy z sorbetem truskawkowym,
  • aromatyczna kawa lub herbata,

Słodkie patery:

  • ciasto deserowe naszego wypieku (1,5kawałka na osobę)
  • ciasteczka kruche,
  • tartaletki na słodko,

Zimna płyta (podana w bufecie):

  • wykwintne sery europejskie,
  • mięsa pieczone na zimno (3 rodzaje),
  • pasztet domowy z zielonym pieprzem,
  • sałatka z wędzonym kurczakiem i brokułami,
  • sałatka z tuńczykiem,
  • rolada szpinakowa z wędzonym łososiem,
  • szynka szwardzwaldzka z świeżym melonem,
  • przekąski typu finger food (4 rodzaie),
  • śledziowy duet,
  • masło w 3 smakach,
  • pieczywo mieszane,

Specjalność wieczoru serwowana przez Szefa Kuchni:

  • łosoś pieczony w całości, podany na warzywnym risotto

Gorąca kolacja:

  • francuska zupa cebulowa z grzankami

NA ŻYCZENIE KLIENTA OFERTA MOŻE ULEC ZMIANIE.

facebook
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij