Menu II
Menu weselne 190zł/os
Tradycyjne powitanie chlebem i solą.
Toast lampką wina musującego.
Przystawka:
- rostbef pieczony na różowo podany z rukolą i chlebem z palonym sianem
Zupa:
- krem z pasternaku z chipsem z szynki długo dojrzewającej
Danie główne:
- pierś z gęsi, z duszoną młodą marchewką, puree ziemniaczano-selerowe
Deser:
- mus z mango w zamszu czekoladowym,
- aromatyczna kawa lub herbata (bez ograniczenia)
"Słodki Kredens" (tylko bufet!):
- mini ciasta bankietowe 2 szt./os. (3 smaki)
- mini desery w kokilkach 2 szt./ os. (3 smaki)
- tartaletki na słodko z owocami
- drobne ciasteczka "weselne"
Zimna płyta serwowana w bufecie (tylko bufet!):
- wykwintne sery europejskie
- wędliny wędzone przez Szefa Kuchni
- sałatka z tuńczykiem i jajkiem przepiórczym
- sałatka z szynką dojrzewającą i świeżym melonem
- rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
- szaszłyki z krewetek koktajlowych
- pierś z kaczki wędzona z konfiturą z czerwonej cebuli
- grzanki z kozim serem i karmelizowanym burakiem
- grillowana cukinia z serem feta
- koreczki capresse
- masło w 3 smakach
- pieczywo mieszane
Specjalność wieczoru (serwowana indywidualnie):
- filet z okonia z młodymi warzywami parowanymi
Gorąca kolacja:
- zupa krem z ziemniaka truflowego
NA ŻYCZENIE KLIENTA OFERTA MOŻE ULEC ZMIANIE.