Gallery

Menu II

Menu weselne 190zł/os

Tradycyjne powitanie chlebem i solą.
Toast lampką wina musującego.

Przystawka:

  • rostbef pieczony na różowo podany z rukolą i chlebem z palonym sianem

Zupa:

  • krem z pasternaku z chipsem z szynki długo dojrzewającej 

Danie główne:

  • pierś z gęsi, z duszoną młodą marchewką, puree ziemniaczano-selerowe

Deser:

  • mus z mango w zamszu czekoladowym,
  • aromatyczna kawa lub herbata (bez ograniczenia)

"Słodki Kredens" (tylko bufet!):

  • mini ciasta bankietowe 2 szt./os. (3 smaki)
  • mini desery w kokilkach 2 szt./ os. (3 smaki)
  • tartaletki na słodko z owocami
  • drobne ciasteczka "weselne"

Zimna płyta serwowana w bufecie (tylko bufet!): 

  • wykwintne sery europejskie
  • wędliny wędzone przez Szefa Kuchni
  • sałatka z tuńczykiem i jajkiem przepiórczym
  • sałatka z szynką dojrzewającą i świeżym melonem
  • rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
  • szaszłyki z krewetek koktajlowych
  • pierś z kaczki wędzona z konfiturą z czerwonej cebuli
  • grzanki z kozim serem i karmelizowanym burakiem
  • grillowana cukinia z serem feta
  • koreczki capresse
  • masło w 3 smakach
  • pieczywo mieszane

Specjalność wieczoru (serwowana indywidualnie):

  • filet z okonia z młodymi warzywami parowanymi

Gorąca kolacja:

  • zupa krem z ziemniaka truflowego

NA ŻYCZENIE KLIENTA OFERTA MOŻE ULEC ZMIANIE.

facebook
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close