Gallery

Menu I

Menu weselne 170zł/os

Tradycyjne powitanie chlebem i solą.
Toast lampką wina musującego.

Zupa:

  • rosół z makaronem,

Danie główne (2 porcje mięsa na osobę):

  • rolada śląska wieprzowa,
  • roladka z indyka faszerowana pomidorem i serem feta,
  • pieczeń z karczku,
  • udko drobiowe pieczone tradycyjnie,

Dodatki:

  • kluski śląskie, ziemniaki gotowane
  • sos pieczeniowy
  • surówka z kapusty białej, surówka z buraka, kapusta czerwona duszona

Deser:

  • tradycyjna śląska szpajza,
  • aromatyczna kawa lub herbata (bez ograniczenia),

Słodkie patery (możliwość serwowania "w stoły", lub w bufecie):

  • ciasto deserowe 1,5 kawałka na osobę (sernik, karmelowe, z galaretką)
  • słodkie babeczki z owocami,
  • kruche ciasteczka,

Zimna płyta (możliwość zaserwowania "w stoły", lub w bufecie):

  • wybór wędlin polskich,
  • półmisek serów mieszanych
  • mięsa pieczone podane na zimno (3 rodzaje)
  • pasztet tradycyjny
  • sałatka brokułowa z makaronem
  • sałatka ryżowa z ananasem i grillowanym kurczakiem
  • tymbaliki drobiowe
  • śledzie w śmietanie, śledzie w sosie salsa
  • pierś drobiowa opiekana w zalewie octowej
  • koreczki z warzyw konserwowych
  • masło w trzech smakach, pieczywo mieszane

Specjalność wieczoru (1,5 porcji mięca na osobę):

  • roladka z soli z fasolką szparagową, szaszłyk wieprzowy, nuggetsy
  • frytki, kolorowa surówka z kapusty pekińskiej

Gorąca kolacja:

  • barszcz z krokietem

NA ŻYCZENIE KLIENTA OFERTA MOŻE ULEC ZMIANIE.

facebook
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close